www.timecon.dk Tlf. 7022 8077
Ellemosen 1 c. Fax. 8788 0577
8680 Ry cvr. 30719123
   

Prisoptimering

De valg der træffes i den tidlige fase af et byggeprojekt har stor betydning for økonomien og de tekniske løsninger. Valg af materialer og konstruktionsløsninger som kan være unødvendigt fordyrende i forhold til alternative muligheder, som hverken forringer kvaliteten eller den arkitektoniske værdi, men tværtimod kan løfte resultatet. - at skabe value for money.

TIME har store kvaliteter og kompetencer indenfor denne fase af byggeriet, i form af en evne til at tænke i andre baner og skabe den bedste totalløsning for alle parter. Det var stifterne af TIME’s ønske at skabe et entreprenørfirma, der kunne prissætte byggeprojekter på et tidligt stade i beslutningsprocessen, således at beslutninger og valg der træffes tidligt i et projektforløb, træffes på det bedst mulige grundlag. - at skabe den rådgivende entreprenør.

TIME’s berettigelse som en voksende aktør i entreprenørbranchen beror på evnen til at rationalisere og optimere byggeriet, således at der, via professionel byggestyring og et effektivt indkøb, leveres et yderst konkurrencedygtigt produkt til vores kunder.


 
   
  powered by NETlinQ